nieuws

Kimblik Duxpa L snel te monteren

bouwbreed Premium

Draadbeugels zijn overbodig bij de montage van het kimblik Duxpa‘L’ van Mavotrans in Zoetermeer. Het L-vormige kimblik is snel aan de wapening te bevestigen met binddraad. Hiervoor is de voet van het blik voorzien van gaten. De L-vorm van het voegenblik resulteert volgens Mavotrans in samenhang met de materiaaleigenschappen, in een afdichting tot 2 bar […]

Draadbeugels zijn overbodig bij de montage van het kimblik Duxpa‘L’ van Mavotrans in Zoetermeer. Het L-vormige kimblik is snel aan de wapening te bevestigen met binddraad. Hiervoor is de voet van het blik voorzien van gaten. De L-vorm van het voegenblik resulteert volgens Mavotrans in samenhang met de materiaaleigenschappen, in een afdichting tot 2 bar waterdruk.

Reageer op dit artikel