nieuws

Infra-handelsmissie naar Saudi-Arabië

bouwbreed

Nederlandse verkeersadviseurs, toeleveranciers en aannemers gaan juni dit jaar op handelsmissie naar Saudi-Arabië. De bedrijven worden tijdens hun verblijf gekoppeld aan potentiële opdrachtgevers, volgens organisator Holland Gulf Chamber of Commerce (HGCOC). De Saudische overheid investeert de komende jaren miljarden in de bouw van wegen en nieuwe steden. Zo zijn er plannen voor 100.000 kilometer nieuwe […]

Nederlandse verkeersadviseurs, toeleveranciers en aannemers gaan juni dit jaar op handelsmissie naar Saudi-Arabië. De bedrijven worden tijdens hun verblijf gekoppeld aan potentiële opdrachtgevers, volgens organisator Holland Gulf Chamber of Commerce (HGCOC). De Saudische overheid investeert de komende jaren miljarden in de bouw van wegen en nieuwe steden. Zo zijn er plannen voor 100.000 kilometer nieuwe wegen, een lightrail in Jeddah, een metronet in Riyadh en 400 kilometer spoorweg. Aanmelden voor de missie kan bij de HGCOC.

Reageer op dit artikel