nieuws

Hochtief Australië boekt 673 miljoen

bouwbreed Premium

De Australische Hochtief-dochter Leighton heeft voor 673 miljoen euro aan nieuwe orders binnengehaald. De projecten komen uit de sectoren energie, verkeersinfra en grootstedelijke ontwikkeling. Leighton-dochter Thiess slaagde voor de vierde keer een grote opdracht binnen te halen van het aardgasproject Wheatstone. Dit keer kon voor 356 miljoen werk genoteerd worden. Daardoor stijgt de totale inbreng […]

De Australische Hochtief-dochter Leighton heeft voor 673 miljoen euro aan nieuwe orders binnengehaald. De projecten komen uit de sectoren energie, verkeersinfra en grootstedelijke ontwikkeling. Leighton-dochter Thiess slaagde voor de vierde keer een grote opdracht binnen te halen van het aardgasproject Wheatstone. Dit keer kon voor 356 miljoen werk genoteerd worden. Daardoor stijgt de totale inbreng tot boven een miljard euro. De nieuwe order betreft infrawerken voor grote installaties waarmee Chevron aardgas vloeibaar maakt.

Een andere dochtermaatschappij, John Holland, bouwt voor 79 miljoen straten en een spoorweg naar een haven in West-Australië. Telecombedrijf Visionstream legt voor 278 miljoen euro een breedband-netwerk aan op het eiland Tasmanië.

Reageer op dit artikel