nieuws

Goed jaar voor Van Leeuwen Buizen

bouwbreed Premium

Goed jaar voor Van Leeuwen Buizen

Metaalbedrijf Van Leeuwen Buizen uit Zwijndrecht heeft een goed jaar achter de rug. Het nettoresultaat kwam in 2011 uit op 12,6 miljoen euro, een verbetering van 4,8 miljoen euro ten opzichte van 2010.

De omzet steeg met 28 procent naar 611 miljoen euro. Van Leeuwen Buizen richt zich met stalen buizen en buisproducten op zowel de industrie- als de energiemarkt. Ondanks moeilijkere marktomstandigheden ziet het bedrijf nog voldoende mogelijkheden voor verdere groei. Peter Rietberg, voorzitter van de Raad van Bestuur: “We hebben een uitstekend aanbod, de markt biedt voldoende mogelijkheden en de onderneming is financieel sterk. Ook in 2012 verwachten wij dus goede resultaten te behalen”.

Van Leeuwen Buizen heeft 40 vestigingen wereldwijd.

Reageer op dit artikel