nieuws

Fusie drie Limburgse woningcorporaties

bouwbreed

Drie Limburgse woningcorporaties zijn voornemens te fuseren. Het gaat om woningstichting Land van Rode, woningvereniging Ubach over Worms en woonmaatschappij Hestia groep. Als de fusie doorgaat, ontstaat in Parkstad Limburg een woningcorporatie met ruim 10.000 woningen en ruim 100 medewerkers. De drie corporaties verwachten gezamenlijk meer te kunnen investeren en de vitaliteit van Parkstad te […]

Drie Limburgse woningcorporaties zijn voornemens te fuseren. Het gaat om woningstichting Land van Rode, woningvereniging Ubach over Worms en woonmaatschappij Hestia groep. Als de fusie doorgaat, ontstaat in Parkstad Limburg een woningcorporatie met ruim 10.000 woningen en ruim 100 medewerkers. De drie corporaties verwachten gezamenlijk meer te kunnen investeren en de vitaliteit van Parkstad te kunnen verbeteren. De ondernemingsraden, de huurdersorganisaties en de gemeenten moeten de fusie nog goedkeuren. De partijen streven een fusiedatum van 1 januari 2013 na.

Reageer op dit artikel