nieuws

Defensiemuseum gegund aan Heijmans

bouwbreed

Heijmans is de bouw van defensiemuseum Soesterberg voorlopig gegund. Eind deze maand verloopt de Alcateltermijn en kan geen bezwaar meer worden gemaakt. De Rijksgebouwendienst begeleidt het pps-contract van het ministerie van Defensie. De contractwaarde voor het ontwerp, bouw, financiering, onderhoud en exploitatie is ruim 100 miljoen euro. Bijzonder was de plafondprijs waarvoor de beste kwaliteit […]

Heijmans is de bouw van defensiemuseum Soesterberg voorlopig gegund. Eind deze maand verloopt de Alcateltermijn en kan geen bezwaar meer worden gemaakt. De Rijksgebouwendienst begeleidt het pps-contract van het ministerie van Defensie. De contractwaarde voor het ontwerp, bouw, financiering, onderhoud en exploitatie is ruim 100 miljoen euro. Bijzonder was de plafondprijs waarvoor de beste kwaliteit geleverd moet worden. Het gaat om de herinrichting van 45 hectare op de Utrechtse Heuvelrug. In de nieuwbouw komen zowel de collecties van het Legermuseum Delft als van het Legermuseum Soesterburg.

Reageer op dit artikel