nieuws

Deel failliet Van Bree overgenomen door Ballast Nedam

bouwbreed

Deel failliet Van Bree overgenomen door Ballast Nedam

Ballast Nedam neemt een deel van Van Bree over. Het bouwconcern heeft daarover overeenstemming bereikt met de curator van het failliete bouwbedrijf uit Someren.

De overname betreft onder meer vijftien projecten met een gezamenlijke volume van ongeveer 20 miljoen euro. Ook de vastgoedonderhoudsactiviteiten van Van Bree, Bouwservice genaamd, gaan over naar Ballast Nedam.

Door de transactie kunnen ongeveer twintig werknemers van Van Bree hun baan behouden. Wat met de overige medewerkers gebeurt, is nog onduidelijk. Curator Guido Sanders kon daar vrijdagmiddag geen duidelijkheid over geven. Van Bree had in totaal 95 werknemers op de loonlijst staan.

Reageer op dit artikel