nieuws

Contract Arcadis bij Amerikaans leger

bouwbreed

Arcadis kan samen met partner CDM Smith bij het Amerikaanse leger in Duitsland aan de slag binnen een raamcontract ter waarde van 35 miljoen dollar. Eerder kreeg het ingenieursbureau al een voet tussen de deur bij opdrachten van 65 miljoen dollar. Het nieuwe raamcontract biedt Arcadis de mogelijkheid om in een groep van vijf geselecteerde […]

Arcadis kan samen met partner CDM Smith bij het Amerikaanse leger in Duitsland aan de slag binnen een raamcontract ter waarde van 35 miljoen dollar. Eerder kreeg het ingenieursbureau al een voet tussen de deur bij opdrachten van 65 miljoen dollar. Het nieuwe raamcontract biedt Arcadis de mogelijkheid om in een groep van vijf geselecteerde adviesbureaus mee te dingen naar milieudiensten voor het Amerikaanse Army Corps of Engineers in Wiesbaden. Het Army Corps zet de bureaus in om te kunnen blijven voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. De activiteiten variëren van vergunningverlening en het beheer van afvalstromen tot energiegebruik.

Reageer op dit artikel