nieuws

Asbestsanering Brunssum hervat

bouwbreed

De asbestsanering aan 59 woningen in de Brunssumse wijk Treebeek is weer hervat. Een week geleden had de gemeente die stil gelegd, omdat het saneringsbedrijf volgens de gemeente zonder vergunning aan het werk was geweest in een particuliere woning. Na onderzoek adviseerde bureau SGS Intron Certificatie dat er geen reden was het certificaat voor het […]

De asbestsanering aan 59 woningen in de Brunssumse wijk Treebeek is weer hervat. Een week geleden had de gemeente die stil gelegd, omdat het saneringsbedrijf volgens de gemeente zonder vergunning aan het werk was geweest in een particuliere woning. Na onderzoek adviseerde bureau SGS Intron Certificatie dat er geen reden was het certificaat voor het bedrijf in te trekken. Dit omdat de gewraakte sanering was gemeld bij de Arbeidsinspectie. Ook zijn de interne werkprocessen bij de saneerder inmiddels aangescherpt. Wonen Zuid is bezig met het wind- en waterdicht maken van de daken in Treebeek.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels