nieuws

Afbouwprogramma Tangit uitgebreid

bouwbreed Premium

Henkel breidt zijn afbouwprogramma Tangit uit met voegkitten, pu-schuimen en montagelijmen. De fabrikant levert onder de naam Tangit ook snelcementen en chemische ankers. Een deel van deze producten bestaat al. Dat zijn onder meer de montagelijmen die eerder in het programma Pattex Pro stonden. Het andere deel wordt nieuw ontwikkeld, zoals een snel uithardend pu-schuim. […]

Henkel breidt zijn afbouwprogramma Tangit uit met voegkitten, pu-schuimen en montagelijmen. De fabrikant levert onder de naam Tangit ook snelcementen en chemische ankers. Een deel van deze producten bestaat al. Dat zijn onder meer de montagelijmen die eerder in het programma Pattex Pro stonden. Het andere deel wordt nieuw ontwikkeld, zoals een snel uithardend pu-schuim. Nieuw zijn ook een snel uithardende siliconenkit voor sanitair en een volledig transparante kit voor glasmontage. Tangit is Henkels derde ‘bouwprogramma’ naast de vloerenproducten van Tomsit en de wandenproducten van Ceresit.

Reageer op dit artikel