nieuws

Aannemer Ten Tije Groep Bouw failliet

bouwbreed

Ten Tije Groep Bouw is deze week faillietverklaard. Ook de besloten vennootschappen Ten Tije Groep Staf en Ten Tije Kleinbouw zijn bankroet. Bij de drie werkmaatschappijen werken in totaal 37 personen. De afdelingen Ten Tije Groep Holding, Vastgoed en Beheer en Onderhoud en de Holding, waar vier mensen in dienst zijn, vallen buiten het faillissement. […]

Ten Tije Groep Bouw is deze week faillietverklaard. Ook de besloten vennootschappen Ten Tije Groep Staf en Ten Tije Kleinbouw zijn bankroet.

Bij de drie werkmaatschappijen werken in totaal 37 personen. De afdelingen Ten Tije Groep Holding, Vastgoed en Beheer en Onderhoud en de Holding, waar vier mensen in dienst zijn, vallen buiten het faillissement. Het bouwbedrijf, dat in 1921 werd opgericht, balanceerde twee jaar geleden ook al op de rand van faillissement. Daarom werd de afgelopen jaren een aantal keer gereorganiseerd, waarbij dertig mensen hun baan al kwijtraakten.

Uit het meest recente jaarverslag dat bij de Kamer van Koophandel (KvK) bekend is, blijkt dat het bedrijf in 2010 een negatief eigen vermogen had van bijna 233.000 euro. Het werkkapitaal stond 63.358 euro in de min. De Ten Tije Groep als geheel kwam in 2010 uit op een omzet van ruim 10 miljoen euro. Een jaar eerder was dat nog 11,8 miljoen.

Reageer op dit artikel