nieuws

Zevende kantoor voor Tebodin in Azië

bouwbreed

Ingenieursbureau Tebodin vestigt zijn zevende kantoor in Azië. Dit keer is de keuze gevallen op Kuala Lumpur in Maleisië. In totaal zijn voor Tebodin 450 medewerkers actief in Azië. Met de vestiging in Kuala Lumpur volgt het Haagse ingenieursbureau zijn klanten uit de olie- en gasindustrie. In Azië had Tebodin al kantoren in China (Shanghai, […]

Ingenieursbureau Tebodin vestigt zijn zevende kantoor in Azië. Dit keer is de keuze gevallen op Kuala Lumpur in Maleisië. In totaal zijn voor Tebodin 450 medewerkers actief in Azië.

Met de vestiging in Kuala Lumpur volgt het Haagse ingenieursbureau zijn klanten uit de olie- en gasindustrie. In Azië had Tebodin al kantoren in China (Shanghai, Guangzhou en Nanjing), Vietnam (Ho Chi Minh Stad), India Chennai) en Indonesië (Jakarta).

Reageer op dit artikel