nieuws

Vergunningsysteem open voor aannemers

bouwbreed Premium

De Stichting Stadspoort verwacht dat aannemers vanaf eind van het jaar gebruik kunnen maken van de Vergunningen Informatie Applicatie Nederland (VIA-NL)(Cobouw 23 maart). Volgens Piet van Mourik, directeur van de organisatie, kunnen bouwbedrijven hun voordeel doen met het systeem. “We denken daarom na over mogelijkheden marktpartijen te faciliteren.” Dat zou kunnen via een eigen systeem […]

De Stichting Stadspoort verwacht dat aannemers vanaf eind van het jaar gebruik kunnen maken van de Vergunningen Informatie Applicatie Nederland (VIA-NL)(Cobouw 23 maart). Volgens Piet van Mourik, directeur van de organisatie, kunnen bouwbedrijven hun voordeel doen met het systeem. “We denken daarom na over mogelijkheden marktpartijen te faciliteren.” Dat zou kunnen via een eigen systeem dat is afgestemd op hun specifieke behoeften. “We moeten daarover eerst met de eigenaar, de gemeente Amsterdam, in gesprek maar het maakt al wel deel uit van ons strategisch plan.”

Reageer op dit artikel