nieuws

Tiel selecteert partijen Westluidense Poort

bouwbreed Premium

De gemeente Tiel heeft BAM Utiliteitsbouw, Van Wijnen Holding en Volker Wessels Bouw & Vastgoedontwikkeling Midden geselecteerd voor een concurrentiegerichte dialoog voor het project Westluidense Poort. Er hadden zich zes partijen voor deelname aangemeld. Westluidense Poort gaat plaats bieden aan woningen, culturele instellingen en een ondergrondse parkeergarage. Het gebied moet de Tielse binnenstad verbinden met […]

De gemeente Tiel heeft BAM Utiliteitsbouw, Van Wijnen Holding en Volker Wessels Bouw & Vastgoedontwikkeling Midden geselecteerd voor een concurrentiegerichte dialoog voor het project Westluidense Poort. Er hadden zich zes partijen voor deelname aangemeld.

Westluidense Poort gaat plaats bieden aan woningen, culturele instellingen en een ondergrondse parkeergarage. Het gebied moet de Tielse binnenstad verbinden met de Waal en een ‘cultuurpoort’ van de stad worden. Bij de selectie van de partijen heeft de gemeente gekeken naar technische kwaliteiten, financieel-economische draagkracht en ervaring met renovatie, transformatie en geïntegreerde contracten. Tiel wil de samenwerking in een dbm(o)-contract vormgeven. De definitieve gunning wordt verwacht in 2013.

Reageer op dit artikel