nieuws

Sociaal klusje

bouwbreed

Aangespoord door alarmerende rapporten van de Onderzoeksraad voor Veiligheid vervangt netbeheerder Stedin de verouderde gietijzeren gasleidingen door heel Nederland. De ploegen van de aannemers breken daarvoor niet alleen de straten open maar moeten ook bij mensen thuis in meterputten, kruipruimtes en andere lastig bereikbare plaatsen aan de slag. Om medewerking van de buurtbewoners te bevorderen […]

Aangespoord door alarmerende rapporten van de Onderzoeksraad voor Veiligheid vervangt netbeheerder Stedin de verouderde gietijzeren gasleidingen door heel Nederland. De ploegen van de aannemers breken daarvoor niet alleen de straten open maar moeten ook bij mensen thuis in meterputten, kruipruimtes en andere lastig bereikbare plaatsen aan de slag. Om medewerking van de buurtbewoners te bevorderen blijkt de ploeg van Heijmans die in de Haagse wijk Valkenbos opereert niet te beroerd af en toe eens een ander klusje te klaren. Bud Jongen vervangt hier het wiel van een invalidenwagentje met een lekke band. Foto: Suzanne van de Kerk.

> pagina 5: De maatschappelijk werkers van Heijmans Civiel

Reageer op dit artikel