nieuws

Huiswerk Spies verwijst naar gratis bouwnormen

bouwbreed

Huiswerk Spies verwijst naar gratis bouwnormen

De discussie over gratis normen is nog steeds actueel. Dat blijkt uit een introductiedossier van minister Spies (wonen).

Als je minister wordt, krijg je een introductiedossier of inwerkprogramma. Dat is bedoeld om een kersvers bewindspersoon wegwijs te maken binnen het ministerie. Het dossier van minister Spies bedraagt 360 pagina’s en werd vandaag openbaar.

Uit de ambtelijke handleiding ‘ik werd gisteren minister en wat nu’, blijkt dat het ministerie van Binnenlandse Zaken de discussie over gratis normen waarnaar het Bouwbesluit verwijst nog uiterst serieus neemt.

Lees het introductiedossier voor minister Spies

Lees morgen het hele verhaal in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel