nieuws

Hoofdverdachte in fraudezaak doorbreekt stilzwijgen

bouwbreed

Hoofdverdachte in fraudezaak doorbreekt stilzwijgen

Mark J., hoofdverdachte in de omkopings- en corruptiezaak rond Janssen de Jong Infra, zal in hoger beroep zijn stilzwijgen doorbreken.

Volgens zijn advocaat mr. Jo Marchal komt de voormalig regiomanager van het wegenbouwbedrijf met een verklaring, zo liet hij vrijdag weten tijdens de regiezitting van de zaak bij het gerechtshof in Den Bosch. J. wil door te praten het beeld bijstellen dat tijdens de eerste rechtszaak, waarin hij zijn kaken nog stijf op elkaar hield, is ontstaan. “Mijn cliënt heeft strafrechtelijk de hoofdprijs gekregen. Dat geeft een totaal vertekend beeld van de werkelijkheid”, aldus Marchal, die ook een groot aantal getuigen wil horen om zijn punt kracht bij te zetten.

Reageer op dit artikel