nieuws

Handboek biedt advies over zonwering

bouwbreed

De branchevereniging van leveranciers van projectzonwering Romazo-Projecten heeft het Kwaliteitshandboek Zonwering 2012 uitgegeven. Het is bedoeld als handreiking aan de opdrachtgevers en verschaft duidelijkheid over wat de branche onder kwaliteit verstaat. In het handboek staan adviezen en eisen die gesteld kunnen worden aan installaties voor zonwering en regeling van daglicht. Ze dragen bij aan een […]

De branchevereniging van leveranciers van projectzonwering Romazo-Projecten heeft het Kwaliteitshandboek Zonwering 2012 uitgegeven. Het is bedoeld als handreiking aan de opdrachtgevers en verschaft duidelijkheid over wat de branche onder kwaliteit verstaat. In het handboek staan adviezen en eisen die gesteld kunnen worden aan installaties voor zonwering en regeling van daglicht. Ze dragen bij aan een verhoging van de kwaliteit van gebouwen en het comfort van gebruikers, aldus Romazo-Projecten. Aan de orde komen functionele eisen, technische eisen, montage, bediening en onderhoud, maar ook de impact op het milieu en het energiegebruik. De leden van de branchevereniging zijn partners van de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG) en werken samen met gevelbouwers.

Reageer op dit artikel