nieuws

Gebiedsgericht werken scoort onvoldoende

bouwbreed

Gebiedsgericht werken scoort onvoldoende

De herinrichting van het Schouwburgplein in de Rotterdamse wijk Cool is niet versneld door de methode van gebiedsgericht werken toe te passen. Het opnieuw inrichten van het plein moet zelfs nog gestalte krijgen.

Dat constateert de Rekenkamer Rotterdam in het rapport Wijken voor de stad. In het onderzoek staan zes casussen centraal. Daaronder zijn de herinrichting van het Schouwburgplein, het gebruik van de Hofbogen in de Agniesebuurt, de herinrichting van het winkelgebied in Oud-Charlois en de aanleg van groene hofjes in Nieuw Crooswijk. Naast bouwgerelateerde zaken gaat het onder meer ook om overlast van jongeren.

Lees de casusnotitie Cool

Lees de casusnotitie Agniesebuurt

Lees de casusnotitie Oud-Charlois

Lees de casusnotitie Nieuw Crooswijk

Lees de casusnotitie Overschie

Lees de casusnotitie Molenlaankwartier

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels