nieuws

Gatzaag zonder gatzaaghouder

bouwbreed

Boorwerk uit Weesp heeft een gatzaag ontwikkeld zonder gatzaaghouder. De ‘click & drill’-gatzaag kan snel verwisseld worden. Hij glijdt over de centreerboor door het drukken op een knop. De geboorde prop is makkelijk te verwijderen door de gatzaag met een klik naar achter te verschuiven. Het systeem maakt het ook mogelijk met twee gatzagen een […]

Boorwerk uit Weesp heeft een gatzaag ontwikkeld zonder gatzaaghouder. De ‘click & drill’-gatzaag kan snel verwisseld worden. Hij glijdt over de centreerboor door het drukken op een knop. De geboorde prop is makkelijk te verwijderen door de gatzaag met een klik naar achter te verschuiven. Het systeem maakt het ook mogelijk met twee gatzagen een bestaand gat te vergroten. Bovendien kan onder een hoek geboord worden. Het ‘click & drill’-systeem is genomineerd voor de Innovatieprijs 2012 op de Internationale Eisenwarenmesse in Keulen, Duitsland. Boorwerk levert het systeem voor zijn ProFit-gatzagen voor veel verschillende materialen en voor zijn Bimetal Plus gatzagen.

Reageer op dit artikel