nieuws

Driedubbel glas en een voorzetruit

bouwbreed

Velux brengt een grenenhouten dakraam met vierdubbele beglazing op de markt. Het dakraam is bedoeld voor passiefwoningen en heeft een U-waarde (warmtedoorlaatbaarheid) van slechts 0,61 W/m2K, mits gecombineerd met het nieuwe gootstuk voor verdiepte montage. De vierdubbele beglazing bestaat uit een raam met drievoudige beglazing en een toegevoegde voorzetruit. De combinatie van beglazing en voorzetruit […]

Velux brengt een grenenhouten dakraam met vierdubbele beglazing op de markt. Het dakraam is bedoeld voor passiefwoningen en heeft een U-waarde (warmtedoorlaatbaarheid) van slechts 0,61 W/m2K, mits gecombineerd met het nieuwe gootstuk voor verdiepte montage.

De vierdubbele beglazing bestaat uit een raam met drievoudige beglazing en een toegevoegde voorzetruit. De combinatie van beglazing en voorzetruit biedt behalve een forse thermische isolatie ook een zeer goede geluidsisolatie. De producent voert zijn driedubbele beglazing uit met een coating aan de buitenzijde om condensatie ‘s ochtends en ‘s avonds te voorkomen. Bij de vierdubbele beglazing moet die coating ook op de voorzetruit worden aangebracht.

Reageer op dit artikel