nieuws

DNV Kema ziet omzet en winst toenemen

bouwbreed Premium

DNV Kema ziet omzet en winst toenemen

DNV Kema heeft afgelopen jaar een omzet geboekt van 258 miljoen euro, 5 procent meer dan in het jaar ervoor.

Dat heeft het Arnhemse ingenieursbureau bekendgemaakt. De onderneming, die begin dit jaar werd overgenomen door de Noorse branchegenoot Norske Veritas, zag ook het bedrijfsresultaat stijgen, met bijna 7 procent tot 20,3 miljoen.

De groei was vooral te danken aan adviesactiviteiten op het gebied van energiebesparing in de Verenigde Staten en aan het wereldwijd testen, inspecteren en certificeren van innovatieve industriële energieapparatuur. Topman Thijs Aarten is optimistisch over dit jaar, vooral vanwege “trends die ervoor zorgen dat investeringen in de energiesector stijgen.”

Bekijk de jaarcijfers van DNV Kema

Reageer op dit artikel