nieuws

Beugels ANR tegen trillingen en brand

bouwbreed

Acoustics & NoiseReduction uit Heerhugowaard levert beugels die trillingen isoleren voor zwevende plafonds en buigslappe voorzetwanden. De beugels ontkoppelen plafond en wand en isoleren zo geluiden die via de lucht worden verspreid ,en contactgeluiden. Als dempend materiaal wordt een polyurethaan elastomeer gebruikt. ANR laat op de vakbeurs Renovatie 2012 ook beugels zien die én trillingen […]

Acoustics & NoiseReduction uit Heerhugowaard levert beugels die trillingen isoleren voor zwevende plafonds en buigslappe voorzetwanden. De beugels ontkoppelen plafond en wand en isoleren zo geluiden die via de lucht worden verspreid ,en contactgeluiden.

Als dempend materiaal wordt een polyurethaan elastomeer gebruikt. ANR laat op de vakbeurs Renovatie 2012 ook beugels zien die én trillingen isoleren én brandwerend zijn.

ANR, A004 in hal 3

Reageer op dit artikel