nieuws

Anita Wouters leidt fusie Rgd en RVOB

bouwbreed

Anita Wouters leidt fusie Rgd en RVOB

Met de aanstelling van TOP Consultant Anita Wouters van de Algemene Bestuursdienst van het Rijk op 15 maart 2012, kan de fusie tussen de Rijksgebouwendienst en het Rijksvastgoed- en Ontwikkelingsbedrijf van start gaan.

Volgens het kabinetsbesluit van eind 2011 gaan beide organisaties uiterlijk 1 januari 2014 op in het nieuwe Rijksvastgoedbedrijf. Wouters is in eerste instantie aangetrokken voor de verkenningsfase van de fusie tot juni 2012. De fusie van Rgd en RVOB is de eerste aanzet voor een grotere en efficiëntere vastgoedorganisatie binnen het Rijk. Na de reorganisatie van Defensie kan uiterlijk in 2015 worden besloten om de Dienst Vastgoed Defensie te laten aanhaken. Voor de Dienst Landelijke Gebieden wordt later (na 2021) bekeken of zijn positie moet veranderen.

Reageer op dit artikel