nieuws

4 kilometer diep duiken

bouwbreed

4 kilometer diep duiken

De concurrenten opnieuw te slim af, duikt Fugro naar steeds grotere diepten. Op naar de 2, 3 en straks ook meer dan 4 kilometer onder het zeeniveau.

De wereld hongert naar energie en daarbij helpt de bodemonderzoeker uit Leidschendam als weinig anderen. Het bedrijf loopt voorop in een slag om kennis en contacten en kreeg daarom de eretitel innovatiefste bedrijf van Nederland. “Schat goed in wat de problemen van je opdrachtgevers zijn. Kom bij ze aan tafel en biedt aantrekkelijke oplossingen”, zegt Klaas Wester, bestuursvoorzitter bij Fugro.

Wester heeft voor de laatste keer de jaarcijfers van ingenieursbureau Fugro gepresenteerd. Het is tijd voor een wisseling van de wacht. Onder zijn leiding verdubbelde de omzet van de bodemonderzoeker tot 2,6 miljard euro.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels