nieuws

Van Oord en Besixin Amazonehaven

bouwbreed

Baggeraar Van Oord gaat samen met de Belgische bouwer Besix voor 40 miljoen euro aan de slag in de Rotterdamse Amazonehaven. Een winzuiger en kraanschepen helpen mee een miljoen kuub aarde te verplaatsen. Tot de werkzaamheden behoren ook de sloop van 950 meter kademuur en de aanleg van een kilometer nieuwe kade. De bedrijven nemen […]

Baggeraar Van Oord gaat samen met de Belgische bouwer Besix voor 40 miljoen euro aan de slag in de Rotterdamse Amazonehaven. Een winzuiger en kraanschepen helpen mee een miljoen kuub aarde te verplaatsen. Tot de werkzaamheden behoren ook de sloop van 950 meter kademuur en de aanleg van een kilometer nieuwe kade. De bedrijven nemen zowel het ontwerp als de uitvoering ter hand. Opdrachtgever van de havenverbreding is Havenbedrijf Rotterdam.

Reageer op dit artikel