nieuws

Strukton bouwt de Basis in Doorn

bouwbreed

Strukton gaat voor 8,6 miljoen euro het trainings- en nazorgcentrum de Basis in Doorn bouwen. Strukton verwacht het pand in het voorjaar van 2013 op te kunnen leveren. Het nieuwe gebouw, met een totale vloeroppervlakte van 7000 vierkante meter, krijgt congres-, logies- en kantoorfaciliteiten. De ruimtes voor trainingen zullen plaatsbieden aan 6 tot 150 personen. […]

Strukton gaat voor 8,6 miljoen euro het trainings- en nazorgcentrum de Basis in Doorn bouwen. Strukton verwacht het pand in het voorjaar van 2013 op te kunnen leveren. Het nieuwe gebouw, met een totale vloeroppervlakte van 7000 vierkante meter, krijgt congres-, logies- en kantoorfaciliteiten. De ruimtes voor trainingen zullen plaatsbieden aan 6 tot 150 personen. De Basis verzorgt nazorg, hulpverlening, training en coaching aan werknemers van defensie, politie, brandweer, ambulancediensten en openbaar vervoer.

Reageer op dit artikel