nieuws

Sloopfokkerfabriek

bouwbreed

Vorst Aan de rand van Schiphol is Pongers Slopen Saneren Infra bezig met het afbreken van de laatste panden van de voormalige Fokkerfabriek, gebouw 67. Het betonnen complex wordt minutieus uit elkaar gehaald. Een waterstraal moet stofvorming voorkomen. Door de vorst bevriezen de druppels en is het gebouw plaatselijk glad. Het vrijkomende terrein zal worden […]

Vorst

Aan de rand van Schiphol is Pongers Slopen Saneren Infra bezig met het afbreken van de laatste panden van de voormalige Fokkerfabriek, gebouw 67. Het betonnen complex wordt minutieus uit elkaar gehaald. Een waterstraal moet stofvorming voorkomen. Door de vorst bevriezen de druppels en is het gebouw plaatselijk glad. Het vrijkomende terrein zal worden opgenomen in het Anthony Fokker Business Park.Foto: Ton Borsboom

> pagina 6: Berenmuts en uierzalf

Reageer op dit artikel