nieuws

Samensmelting DHV en Haskoning

bouwbreed

Samensmelting DHV en Haskoning

De ingenieursbureaus DHV en Royal Haskoning smelten samen tot een concern van 8000 medewerkers. DHV-topman Bertrand van Ee gaat leiding geven aan concern. Erik Oostwegel wordt vice-voorzitter.

De nieuwe onderneming krijgt de naam Royal Haskoning DHV en is goed voor een omzet van ruim 700 miljoen euro. Het bedrijf bestrijkt terreinen van deltatechnologie en mobiliteit tot het ontwerpen van luchthaven. Hoofdvesting wordt Amersfoort, de huidige uitvalsbasis van DHV. Van Ee en Oostwegel nemen de stap tot de fusie om betere groeikansen te krijgen op de internationale markten., vooral op het gebied van de integrale contracten. DHV is momenteel met 4300 medewerkers actief in 18 landen. Haskoning telt 3700 medewerkers in 24 landen.

 

 

Reageer op dit artikel