nieuws

Orders Hochtief voor 600 miljoen euro

bouwbreed Premium

Hochtief heeft in Australië en Amerika orders ter waarde van bijna 600 miljoen euro binnengehaald. Dochterbedrijf Thiess gaat in Queensland voor 266,3 miljoen aan de slag bij een groot gasproject. Ten noordwesten van Dalby worden zes compressiestations plus een centrale verdichtingsinstallatie aangelegd. Het gas wordt dusdanig samengeperst dat het door een pijplijn naar Gladstone vervoerd […]

Hochtief heeft in Australië en Amerika orders ter waarde van bijna 600 miljoen euro binnengehaald. Dochterbedrijf Thiess gaat in Queensland voor 266,3 miljoen aan de slag bij een groot gasproject. Ten noordwesten van Dalby worden zes compressiestations plus een centrale verdichtingsinstallatie aangelegd. Het gas wordt dusdanig samengeperst dat het door een pijplijn naar Gladstone vervoerd kan worden, waar het product een behandeling krijgt tot vloeibaar aardgas. Aan de noordwestkust van Australië realiseert Thiess voor 209 miljoen euro een golfbreker voor aardgasproject Wheatsone van Chevron.

Ex-BAM-dochter Flatiron verbetert in de Verenigde Staten over een lengte van 405 kilometer de Interstate 405. Het werk in de staat Washington levert 118 miljoen euro op.

Reageer op dit artikel