nieuws

Opnieuw Innovation Award Speciale Voertuigen

bouwbreed

Opnieuw Innovation Award Speciale Voertuigen

BedrijfsautoRAI 2012krijgt opnieuw een SV Innovation Award. Er komen vijf deelnemers in aanmerking voor een nominatie. De winnaar wordt op dinsdag 17 april bekendgemaakt, tijdens de officiële opening van de vakbeurs. BedrijfsautoRAI 2012 wordt van 17 tot en met 21 april gehouden in Amsterdam RAI.

“Voorgaande edities hebben bewezen dat de branche veel waarde hecht aan de SV Innovation Award,” aldus Olaf de Bruijn, directeur RAI Vereniging. “Als organisator van de verkiezing vestigen wij graag de aandacht op innovatie binnen onze sector. De genomineerden en uiteindelijke winnaar profiteren straks van een golf aan publiciteit. Bovendien zijn we blij dat er weer een deskundige jury is samengesteld.”

Vijftal nominaties

De SV Innovation Award wordt voor de vijfde keer uitgereikt aan het bedrijf dat de beste innovatie heeft ontwikkeld ten behoeve van meer efficiency en/of technische verbeteringen op het gebied van wegtransport. Een vakjury beoordeelt alle inzendingen op innovatie, duurzaamheid, marktpotentieel, veiligheid, ergonomie en milieu.

Over BedrijfsautoRAI

De BedrijfsautoRAI wordt georganiseerd door Amsterdam RAI onder auspiciën van RAI Vereniging. Naast vrachtwagens en bestelwagens, presenteert de tweejaarlijkse tentoonstelling ook trailers, speciale voertuigen, onderdelen, accessoires en transportoplossingen. TVM verzekeringen is sponsor van BedrijfsautoRAI 2012. ING Lease onderschrijft als sponsor van de SV Innovation Award het belang van innovatie in de transportsector.

Kijk voor meer informatie op de site van Bedrijfsauto

Of volg @bedrijfsautorai op twitter

Reageer op dit artikel