nieuws

Nieuwe methode inblaaswol

bouwbreed

Om een oplossing te bieden voor de na-isolatie van spouwmuren met een beperkte voeghoogte tussen de buitengevelstenen, heeft Knauf Insulation een nieuwe methode ontwikkeld. De duurzame inblaaswol Supafil kan nu ook via een spuitmond met een diameter van slechts 17 millimeter worden ingeblazen. Tijdens de verwerking kan met kleinere boorgaten worden volstaan, waardoor de buitengevelsteen […]

Om een oplossing te bieden voor de na-isolatie van spouwmuren met een beperkte voeghoogte tussen de buitengevelstenen, heeft Knauf Insulation een nieuwe methode ontwikkeld. De duurzame inblaaswol Supafil kan nu ook via een spuitmond met een diameter van slechts 17 millimeter worden ingeblazen. Tijdens de verwerking kan met kleinere boorgaten worden volstaan, waardoor de buitengevelsteen niet zal beschadigen.

Het aanbrengen van de waterafstotende duurzame wol werd tot dusverre succesvol toegepast via een gecertificeerd systeem met een spuitmond van 22 millimeter.

Reageer op dit artikel