nieuws

Limburgs energiefonds van 20 miljoen

bouwbreed

Limburg gaat een energiefonds instellen dat 20 miljoen groot wordt. Dat hebben Gedeputeerde Staten besloten. Provinciale Staten vroeg hier vorig jaar al om en moet nu de plannen van GS goedkeuren. Het gaat om een revolverend fonds dat wordt gebruikt voor leningen, garanties en participaties voor investeringen in energiebesparing en duurzame energieopwekking. De terugbetalingen worden […]

Limburg gaat een energiefonds instellen dat 20 miljoen groot wordt. Dat hebben Gedeputeerde Staten besloten. Provinciale Staten vroeg hier vorig jaar al om en moet nu de plannen van GS goedkeuren.

Het gaat om een revolverend fonds dat wordt gebruikt voor leningen, garanties en participaties voor investeringen in energiebesparing en duurzame energieopwekking. De terugbetalingen worden opnieuw ingezet voor nieuwe projecten.

Reageer op dit artikel