nieuws

Leren in de crisis

bouwbreed

Leren in de crisis
Leeuwarden – Nog een kleine week en dan zit de anticyclische opleiding van de bouwvakkers van Lont BV in Sint Annaparochie er op. Ze krijgen les van instructeur Bart Bakker van de Praktijkopleiding Bouw in Leeuwarden. Binnen het landelijk project AntiCyclisch Opleiden (ACO) lieten ruim 800 bedrijven bijna 8.000 van hun werknemers een opleiding volgen. In ruil daarvoor konden leerling-bouwvakkers bij de bedrijven aan de slag om hun opleiding af te ronden. Bouwend Nederland, CNV Bouwnijverheid en FNV Bouw trokken 64 miljoen uit voor het driejarige project. Doel was om de bouwbedrijven door de crisis te loodsen.

Nog even en dan zit de anticyclische opleiding van de bouwvakkers van Lont BV in Sint Annaparochie er op. Ze krijgen les van instructeur Bart Bakker van de Praktijkopleiding Bouw in Leeuwarden.

Binnen het landelijk project AntiCyclisch Opleiden (ACO) lieten ruim 800 bedrijven bijna 8000 van hun werknemers een opleiding volgen. In ruil daarvoor konden leerling-bouwvakkers bij de bedrijven aan de slag om hun opleiding af te ronden. Bouwend Nederland, CNV Bouwnijverheid en FNV Bouw trokken 64 miljoen uit voor het driejarige project. Doel was om de bouwbedrijven door de crisis te loodsen.

Reageer op dit artikel