nieuws

Informatieblad over ventilatiesysteem

bouwbreed

Op initiatief van het CO2-Servicepunt is een informatieblad verschenen met aandachtspunten voor de aanleg van een goed functionerend ventilatiesysteem. Het CO2-Servicepunt wordt in opdracht van de provincie Noord-Holland beheerd door DWA installatie- en energieadvies. In het document staan aandachtspunten die belangrijk zijn tijdens het ontwerp en de uitvoering. De brochure biedt inzicht aan medewerkers van […]

Op initiatief van het CO2-Servicepunt is een informatieblad verschenen met aandachtspunten voor de aanleg van een goed functionerend ventilatiesysteem. Het CO2-Servicepunt wordt in opdracht van de provincie Noord-Holland beheerd door DWA installatie- en energieadvies. In het document staan aandachtspunten die belangrijk zijn tijdens het ontwerp en de uitvoering. De brochure biedt inzicht aan medewerkers van Bouw- en Woningtoezicht, woningcorporaties, projectontwikkelaars, installateurs en bouwondernemingen. De factsheet is ontwikkeld naar aanleiding van BouwTransparantmetingen. BouwTransparant is een instrument dat inzicht geeft of nieuwbouwwoningen voldoen aan de minimale energieprestatie-eis van het Bouwbesluit.

Het document is te downloaden via www.bouwtransparant.nl.

Reageer op dit artikel