nieuws

Hitachi lanceert speciale Intermat-website

bouwbreed Premium

Hitachi lanceert speciale Intermat-website

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) heeft een speciale microsite geopend voor bezoekers van Intermat 2012.

De site is in het Engels en het Frans beschikbaar en biedt onder andere een virtuele rondleiding door de stand van Hitachi, informatie over de tentoongestelde machines en links naar productbrochures. Smartphonegebruikers kunnen op de mobiele versie alle informatie vinden. HCME zal tijdens deze beurs in totaal 24 machines presenteren, waaronder vier uit de nieuwe serie Zaxis-5: een ZX250LC-5, een ZX290LC-5, een ZX350LC-5 en een ZX470LCH-5. Daarnaast worden er vijf minigraafmachines, vier andere middelgrote Zaxis-graafmachines en drie mobiele graafmachines tentoongesteld, plus nog eens zes ZW-wielladers.

Van alles en nog wat te vinden

De nieuwe website bevat naast downloadbare afbeeldingen en een overzicht van de specificaties en voordelen van de nieuwe modellen ook achtergrondinformatie, nieuws en Twitter-updates over HCME, plus beschrijvingen van andere bezienswaardigheden bij de stand van Hitachi in hal 6.

Bekijk de site: www.hitachi-intermat.com

Reageer op dit artikel