nieuws

Hitachi lanceert nieuwe Zaxis-5-website

bouwbreed Premium

Hitachi lanceert nieuwe Zaxis-5-website

Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) heeft een speciale website gelanceerd ter gelegenheid van de nieuwe Zaxis-5-graafmachines serie.

De nieuwe site is te vinden op www.zaxis5.com en bevat uitgebreide informatie over de nieuwe machines en de voordelen die zij verschillende branches te bieden hebben. De site is beschikbaar in vijf talen (Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Nederlands) om te garanderen dat hij een zo groot mogelijke doelgroep bereikt onder zowel bestaande als potentiële Europese klanten van HCME. Zij kunnen er een exclusief voorproefje bekijken van de machines, nog voordat deze in april tijdens de Intermat zullen worden gepresenteerd.


Op de site wordt speciale aandacht besteed aan de voordelen van de ZX250LC-5, ZX290LC-5, ZX350LC-5 en ZX470LCH-5, zoals comfort, een hoge mate van productiviteit en onderhoudsgemak. Daarnaast zijn er van alle machines 360°-afbeeldingen te bekijken, plus spectaculaire foto’s waarop hun innovatieve voorzieningen tot in detail te zien zijn.

Reageer op dit artikel