nieuws

Heien onder dak

bouwbreed

LeeuwardenVan de winter hebben de medewerkers van Funderingstechnieken Heeg niet echt last. Ze werken onder dak. Vanwege de beperkte hoogte heien ze de buispalen van 21,5 meter in gedeelten in de grond. Drie stukken van 6 meter en eentje van 4 meter lassen ze telkens aan elkaar. Het restant snijden ze eraf. Samen met veertig […]

LeeuwardenVan de winter hebben de medewerkers van Funderingstechnieken Heeg niet echt last. Ze werken onder dak. Vanwege de beperkte hoogte heien ze de buispalen van 21,5 meter in gedeelten in de grond. Drie stukken van 6 meter en eentje van 4 meter lassen ze telkens aan elkaar. Het restant snijden ze eraf. Samen met veertig betonnnen heipalen, die pal voor het overdekte gedeelte in de grond zijn geslagen, vormen de 27 stalen buispalen de basis voor de nieuwe vestiging van Indoor Carwash in Leeuwarden. Het pand wordt gebouwd door Bouwbedrijf Lont uit Sint Annaparochie. De wasstraat heeft een capaciteit van 60 auto’s per minuut. De oplevering staat in mei gepland.

Reageer op dit artikel