nieuws

Friesland kiest voor renovatie Thialf

bouwbreed

Thialf blijft op z’n eigen plek in Heerenveen. Provinciale Staten van Friesland hebben gekozen voor renovatie van het huidige ijsstadion. Op die plek moet de snelste en meest duurzame laaglandbaan ter wereld verrijzen. Daarmee behoudt Thialf de A-status, zodat de grote internationale toernooien ook in de toekomst naar Heerenveen blijven komen. Het plan voor vernieuwbouw […]

Thialf blijft op z’n eigen plek in Heerenveen. Provinciale Staten van Friesland hebben gekozen voor renovatie van het huidige ijsstadion. Op die plek moet de snelste en meest duurzame laaglandbaan ter wereld verrijzen. Daarmee behoudt Thialf de A-status, zodat de grote internationale toernooien ook in de toekomst naar Heerenveen blijven komen.

Het plan voor vernieuwbouw van Thialf voorziet in de modernste technieken en faciliteiten. Die moeten ervoor zorgen dat het ijsstadion ook de komende jaren kan blijven meedraaien in de internationale competitie.

Reageer op dit artikel