nieuws

Franse bouwer Eiffage draait goed

bouwbreed

Eiffage, het derde bouw- en concessiebedrijf van Frankrijk, heeft de omzet afgelopen jaar met 3 procent opgevoerd naar 13,7 miljard euro. De nettowinst ging met ruim 13 procent omhoog naar 232 miljoen. Topman Pierre Berger mikt voor het lopende jaar op een verdere groei van de omzet naar minstens 14 miljard. In de bouwdivisie ging […]

Eiffage, het derde bouw- en concessiebedrijf van Frankrijk, heeft de omzet afgelopen jaar met 3 procent opgevoerd naar 13,7 miljard euro. De nettowinst ging met ruim 13 procent omhoog naar 232 miljoen. Topman Pierre Berger mikt voor het lopende jaar op een verdere groei van de omzet naar minstens 14 miljard. In de bouwdivisie ging de omzet met ruim 4 procent omhoog naar 3,8 miljard. Frankrijk en België behoren tot de landen waar het nog beter ging, terwijl Polen met een groei van bijna 19 procent de kroon spant.

Ook de energie-divisie draait overal goed, terwijl de wegenbouwers met name in Duitsland goede zaken blijven doen. In de divisie openbare werken staan de marges echter onder druk, vooral door problemen rond de bouw van een nieuw voetbalstadion in Lille.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels