nieuws

FOTOkoud

bouwbreed

Koude klus Als het te koud is om op de steiger te staan, wordt het tijd om de ijzers onder te binden. Zo moeten ze bij Bouwbedrijf Van Deelen uit Veenendaal hebben gedacht. Medewerkers van Van Deelen leggen op het bedrijventerrein Batterijen een ijsbaan aan voor collega’s, vrienden, familie en de Veenendaalse jeugd. Een koude […]

Koude klus

Als het te koud is om op de steiger te staan, wordt het tijd om de ijzers onder te binden. Zo moeten ze bij Bouwbedrijf Van Deelen uit Veenendaal hebben gedacht. Medewerkers van Van Deelen leggen op het bedrijventerrein Batterijen een ijsbaan aan voor collega’s, vrienden, familie en de Veenendaalse jeugd. Een koude klus, maar de bouwers genieten volop. Het bouwbedrijf zorgt ook voor verlichting, muziek en koek en zopie. Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel