nieuws

Deventer koopt pand Leeuwenbrug niet

bouwbreed Premium

De gemeente Deventer gaat niet in op het aanbod om het huidige kantoorpand de Leeuwenbrug te kopen. De eigenaar van de Leeuwenbrug, beleggingsmaatschappij Select BV, stelde de gemeente vorige week voor om de kantoorruimte voor 25 miljoen over te nemen. Het zou een goedkoop alternatief zijn voor de ontwikkeling van een stadskantoor. Het nieuwe gemeentehuis […]

De gemeente Deventer gaat niet in op het aanbod om het huidige kantoorpand de Leeuwenbrug te kopen. De eigenaar van de Leeuwenbrug, beleggingsmaatschappij Select BV, stelde de gemeente vorige week voor om de kantoorruimte voor 25 miljoen over te nemen. Het zou een goedkoop alternatief zijn voor de ontwikkeling van een stadskantoor. Het nieuwe gemeentehuis aan het Grote Kerkhof moet 67 miljoen gaan kosten en ligt gevoelig bij de Deventer burgers.

Reageer op dit artikel