nieuws

Damwanden voor gedempte gracht

bouwbreed Premium

Het centrum van Zaandam ondergaat een make-over. Een van de onderdelen daarvan is het ontdempen van de Gedempte Gracht. Vroeger was dit water en het gemeentebestuur wil dit beeld weer terugzien in het centrum van Zaandam. Daartoe moeten Gebr. van ‘t Hek Funderingstechniek uit Middenbeemster allereerst damwanden slaan. Als gevolg van de vorst kon men […]

Het centrum van Zaandam ondergaat een make-over. Een van de onderdelen daarvan is het ontdempen van de Gedempte Gracht. Vroeger was dit water en het gemeentebestuur wil dit beeld weer terugzien in het centrum van Zaandam. Daartoe moeten Gebr. van ‘t Hek Funderingstechniek uit Middenbeemster allereerst damwanden slaan. Als gevolg van de vorst kon men tot gisteren niet verder. Vandaag werden de reeds ingetrilde damwanden op hoogte gesteld met behulp van een laser.

Reageer op dit artikel