nieuws

‘Crisis raakt innovatief vermogen installatiesector nog niet’

bouwbreed

‘Crisis raakt innovatief vermogen installatiesector nog niet’

Atag, Itho Daalderop, Buva en het renovatieproject Dolomietenlaan zijn, samen met Hansgrohe en Burgerhout de winnaars van de VSK Awards. Het economisch zware weer heeft volgens de jury nog geen vat gekregen op het innovatieve vermogen van de bedrijfstak installatie.

Atag won in de categorie Vuur met zijn Multigasketel. Deze HR-combiketel verstookt met een aangepaste temperatuur- en zuurstofmeting om het even welke gassamenstelling. Het toestel stelt zelf vast welk mengsel naar de brander gaat. De Multigasketel speelt volgens de jury in op de verwachting dat het huidige aardgas zover opraakt dat ook andere gassamenstellingen moeten worden gebruikt.

Lees het juryrapport VSK Awards 2012

Reageer op dit artikel