nieuws

Busbaan Strabag voor 134 miljoen in Afrika

bouwbreed

Strabag bouwt in de Tanzaniaanse hoofdstad Dar Es Salaam een snelle busverbinding. De opdracht heeft een waarde van 134 miljoen euro. Het geld wordt besteed aan het opknappen en uitbreiden van 22 kilometer van de hoofdverkeersaders van de stad en zijn haven naar het westelijke binnenland. De bussen krijgen eigen rijstroken en via groenlichtschakelingen voorrang […]

Strabag bouwt in de Tanzaniaanse hoofdstad Dar Es Salaam een snelle busverbinding. De opdracht heeft een waarde van 134 miljoen euro. Het geld wordt besteed aan het opknappen en uitbreiden van 22 kilometer van de hoofdverkeersaders van de stad en zijn haven naar het westelijke binnenland. De bussen krijgen eigen rijstroken en via groenlichtschakelingen voorrang op het overige verkeer.

Reageer op dit artikel