nieuws

Ballast Nedam gaat ASR-kantoor renoveren

bouwbreed

Ballast Nedam gaat de grootschalige renovatie en uitbreiding van het hoofdkantoor van verzekeraar ASR in Utrecht uitvoeren. Welk bedrag met de opdracht is gemoeid, is niet gemeld. Het gebouw, dat momenteel een oppervlakte van 54.000 vierkante meter heeft, zal worden uitgebreid naar 84.000 vierkante meter. Dat is inclusief de ruimte voor parkeren en een ondergronds […]

Ballast Nedam gaat de grootschalige renovatie en uitbreiding van het hoofdkantoor van verzekeraar ASR in Utrecht uitvoeren. Welk bedrag met de opdracht is gemoeid, is niet gemeld.

Het gebouw, dat momenteel een oppervlakte van 54.000 vierkante meter heeft, zal worden uitgebreid naar 84.000 vierkante meter. Dat is inclusief de ruimte voor parkeren en een ondergronds vergadercentrum. De kantooroppervlakte zal straks 68.000 vierkante meter bedragen.

De bouwwerkzaamheden starten in het derde kwartaal van dit jaar. De oplevering zal naar verwachting eind 2015 plaatsvinden.

Reageer op dit artikel