nieuws

Arcadis-man Harrie Noy voorgedragen als commissaris bij BAM

bouwbreed

Harrie Noy wordt voorgedragen als commissaris bij bouwbedrijf BAM. De voordracht komt van de centrale ondernemingsraad van het concern en wordt ondersteund door de raad van commissarissen. Noy wordt in mei bij ingenieursbureau Arcadis opgevolgd door de Schot Neil McArthur als bestuursvoorzitter. Tijdens de aandeelhoudersvergadering van BAM op 25 april nemen Jan Dekker en Kees […]

Harrie Noy wordt voorgedragen als commissaris bij bouwbedrijf BAM. De voordracht komt van de centrale ondernemingsraad van het concern en wordt ondersteund door de raad van commissarissen.

Noy wordt in mei bij ingenieursbureau Arcadis opgevolgd door de Schot Neil McArthur als bestuursvoorzitter.

Tijdens de aandeelhoudersvergadering van BAM op 25 april nemen Jan Dekker en Kees Wiechers afscheid van de de raad van commissarissen wegens het aflopen van hun benoemingstermijn. Beiden zijn niet herkiesbaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels