nieuws

Aandacht voor aanleg ventilatiesysteem in informatieblad

bouwbreed Premium

Aandacht voor aanleg ventilatiesysteem in informatieblad

Op initiatief van het CO2-Servicepunt is een informatieblad verschenen met aandachtspunten voor de aanleg van een goed functionerend ventilatiesysteem.

Het CO2-Servicepunt wordt in opdracht van de provincie Noord-Holland beheerd door DWA installatie- en energieadvies. In het document staan aandachtspunten die belangrijk zijn tijdens het ontwerp en de uitvoering. De brochure biedt inzicht aan medewerkers van Bouw- en Woningtoezicht, woningcorporaties, projectontwikkelaars, installateurs en bouwondernemingen. De factsheet is ontwikkeld naar aanleiding van BouwTransparantmetingen. BouwTransparant is een instrument dat inzicht geeft of nieuwbouwwoningen voldoen aan de minimale energieprestatie-eis van het Bouwbesluit.

Bekijk de factsheet over de aanleg van ventilatiesystemen

Reageer op dit artikel