nieuws

‘Winteraannemer’ scoort goed

bouwbreed

‘Winteraannemer’ scoort goed

De actie van de noordelijke aannemers om particuliere opdrachtgevers tijdens de wintermaanden extra korting te geven, is een succes.

Dat zegt secretaris Wim de Boer van de Noordelijke Vereniging Burgerlijke- en Utiliteitsbouw (NVBU). Volgens hem heeft het initiatief van de werkgeversorganisatie geleid tot een duidelijke toename van het aantal opdrachten. “Ik spreek deelnemende bouwbedrijven die zeggen dat ze zo vijftien offertes extra hebben ontvangen. Prachtig toch?”

De actie, die met een knipoog naar de winterschilder is omgedoopt tot de winteraannemer, biedt particulieren en verenigingen van eigenaren in Drenthe en Noordwest-Overijssel een premie van 25 euro per man per dag als zij binnenwerkzaamheden laten uitvoeren. De klus moet minimaal twee mandagen in beslag nemen. De maximale korting die wordt verstrekt bedraagt 3000 euro.

Reageer op dit artikel