nieuws

Uitsluitend granulaat in beton

bouwbreed

Betonmortelfabrikant Mebin heeft op eigen terrein in Amsterdam Noord een kraanbaan gestort van Ecocrete 100, een betonmortel waarin alle grind is vervangen door betongranulaat. De toepassing van Ecocrete 100 past bij het streven van de Heidelberg Cement Groep naar een duurzame toekomst met ecologisch verantwoorde bouwmaterialen. > pagina 11: Kraanbaan van beton zonder grind

Betonmortelfabrikant Mebin heeft op eigen terrein in Amsterdam Noord een kraanbaan gestort van Ecocrete 100, een betonmortel waarin alle grind is vervangen door betongranulaat. De toepassing van Ecocrete 100 past bij het streven van de Heidelberg Cement Groep naar een duurzame toekomst met ecologisch verantwoorde bouwmaterialen.

> pagina 11: Kraanbaan van beton zonder grind

Reageer op dit artikel